Σκοπός της ιστοσελίδας food-delivery.gr είναι η εξυπηρέτηση των πελατών της και οι πληροφορίες που δίνονται εκούσια από τους χρήστες της χρησιμοποιούνται από την εταιρεία προκειμένου να διασφαλίζεται η άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία τους με το κατάστημα και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους με άριστο τρόπο.

Η εταιρεία συμμορφώνεται πλήρως με τις διατάξεις των νόμων 2472/1997 και 3471/2006 περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Συνεπώς, η εταιρεία δεσμεύεται ότι θα διατηρεί σε αρχείο και θα επεξεργάζεται τυχόν προσωπικά δεδομένα των χρηστών της ιστοσελίδας που θα έρθουν σε γνώση της, λαμβάνοντας ταυτόχρονα κάθε απαραίτητο μέτρο προκειμένου να διαφυλάξει την τήρηση του απορρήτου των πληροφοριών αυτών. 

Η καταχώριση των στοιχείων του χρήστη για την παροχή υπηρεσιών μέσω της παρούσας ιστοσελίδας συνεπάγεται τη συναίνεσή του χρήστη στη συλλογή, στη χρήση και στη διαβίβαση των προσωπικών του στοιχείων βάσει των όρων της παρούσας πολιτικής προστασίας απορρήτου προσωπικών δεδομένων. Εάν ο επισκέπτης δεν συμφωνεί με τους όρους αυτούς, οφείλει να μην προβεί στη διαδικασία εγγραφής και στη δημιουργία λογαριασμού στην παρούσα ιστοσελίδα.

Εγγραφείτε στο newsletter μας