Η ομάδα του Food-Delivery.gr στα πλαίσια της ανθρωπιστικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας έχει οργανώσει δράσεις κοινωνικής ευθύνης στις πόλεις που δραστηριοποιείται με σκοπό να βοηθήσει όσο δυνατόν περισσότερες οικογένειες συμβάλλοντας στην επίλυση του προβλήματος σίτισής τους.

Σε συνεργασία με τις κατά τόπους ενορίες οργανώνει συλλογή τροφίμων από τα καταστήματα με τα οποία συνεργάζεται και αυθημερόν παράδοση σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη, μειώνοντας και την κατασπατάληση τροφίμων, αφού πολλά καταστήματα καθημερινά πετάνε αρκετά κιλά φαγητού γιατί δεν μπορούν να το πουλήσουν την άλλη μέρα, και προσφέροντας ουσιαστική βοήθεια σε άπορες οικογένειες.

Παράλληλα, οργανώνουμε πρόγραμμα δωρεάς τροφίμων από επιχειρήσεις, ιδιώτες αλλά και την εταιρεία μας, Food-Delivery.gr, ώστε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε στο κρατικό έργο επίλυσης της ανθρωπιστικής κρίσης.

Η ομάδα του Food-Delivery.gr δεσμεύεται δημόσια να διαθέτει το 1% των ετήσιων κερδών της σε αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης και διανομή τους σε δράσεις που οργανώνονται σε διάφορες πόλεις.

Πιστεύουμε βαθύτατα πως, όταν ένα παιδί δεν έχει το γάλα του, αυτό είναι πρόβλημα όλων μας και θα κάνουμε τα μέγιστα δυνατά για να συνεισφέρουμε στην επίλυσή του.

Με τιμή, Η Ομάδα του Food-Delivery.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας